Informație

Viața sălbatică în Italia: Corvus Corvus frugilegus

Viața sălbatică în Italia: Corvus Corvus frugilegus



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Clasificare și distribuție sistematică

Clasă: păsări
Ordin: Passeriformi
Familie: Crows
Drăguț: Corvus
Specii: frugilegus

Specia este prezentă ca crescător în Europa centrală, din Scandinavia până în Pirinei. Populațiile nordice migrează spre sud în bazinul mediteranean.

Crow (foto www.ivnvechtplassen.org)

Crow (foto Didier Collin)

Personaje distinctive

Lungime 45-47 cm; greutate 220-250 gr. Dimensiune medie-mare Penaj complet negru, aripi lungi, largi și sfâșiate, coadă rotundă, picioare negre cu pene din tibie, care constituie „pantalonii” tipici. Sexe similare.

Biologie

Habitatul natural al speciei este reprezentat de păduri și păduri în apropierea unor zone vaste deschise sau zone cultivate, pajiști sau pășuni cu pâlcuri de copaci. În Italia trece prin octombrie-noiembrie, iar în martie, petrece perioada de iarnă în Italia. Are obiceiuri gregare și în timpul opririi pășunilor se alătură Taccolei, Cornacchia și Storno. Mâncarea foarte variată ca în toate corvidele; se hrănește atât cu substanțe vegetale, cât și animale, așa cum este menționat pentru Crow Hooded. Femela depune, o dată pe an, 3-5 ouă care sunt incubate timp de 16-20 de zile de către singură femelă; Puii părăsesc cuibul după o lună și au fost îngrijiți de ambii părinți. Specia cuibărește în colonii și este monogamă.

curat de Sauro Giannerini


Video: Corvus Corax - Bretonischer Marsch Medieval Music (August 2022).